Thursday, 11 October 2012

Know Your Berries with Chatime?

Salam pengemar Chatime,


Ni lah iklan utk produk terbaru dari Chatime,



Strawbery Tea With Pudding


Ni pula antara produk yg sangat cantik di pandang. Lapisan bawah tue pudding okey. Tetapi kerana terlalu sibuk hingga lupa nak minum terlajak hampir 3 jam dalam peti sejuk. Bila minum jer dh masam sebab dia combine strawbery dengan tea + Pudding(Serius pudding tue sedap sgt). Baru perasan yg dekat cawan ada iklan kecil tulis "Drink Within 2 Hours for the best taste". So x dapatlah salah kan Chatime, salahkan diri sendiri



Chocolate Hazelnut with Pearl RM5.90- My Favourite
 

Pehhhh, x payah citer banyak memang best sgt. Napa lah diorg x combine pudding tue dengan chocolate hazelnut ni mesti lagi meletup. Next time nak cuba mintak. For more info regarding product please visit this link-  http://www.everydayfoodilove.co/2012/03/chatime-ioi-boulevard.html
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
So apa tunggu lagi gi ler try make sure drink it within 2 hours. . . . .

1 comment:

  1. yummy... tetiba terasa nak minum chatime... ^^

    ReplyDelete